Mobilář.cz » SmartMania.cz » Pohled pod pokličku hokejového mistrovství světa: kolik lidí chodí na stadion a kolik jich sedí doma?

Pohled pod pokličku hokejového mistrovství světa: kolik lidí chodí na stadion a kolik jich sedí doma?

Jak vypadá sledovanost zápasů českého hokejového týmu v televizi i na stadionu? O2 sdílelo několik zajímavých statistik, coby hlavní dohledový operátor šampionátu Podle ČT byl absolutně rekordní čtvrteční zápas Česko vs. USA, který v televizi sledovalo 3,35 milionu diváků Je ale pravděpodobné, že včerejší semifinálové a dnešní finálové zápasy přinesou další rekordní čísla (na tato data zatím čekáme) Společnost O2 nesdílí s hokejovým mistrovstvím světa 2024 nejen hlavní dějiště – O2 arenu, které se po dobu konání turnaje přejmenovala na Arenu Praha – ale také se do značné míry stará o technické řešení. S Cetinem zajišťuje rychlý mobilní internet pro návštěvníky uvnitř, s Českou televizí řeší distribuci signálu pro vysílání a nelze opomenout ani ochranu před kyberútoky. Přečtěte si celý článek Pohled pod pokličku hokejového mistrovství světa: kolik lidí chodí na stadion a kolik jich sedí doma?

Importováno: 26. Května 2024 (08:00), SmartMania.cz SmartMania.cz

Trvalý odkaz: https://smartmania.cz/pohled-pod-poklicku-hokejoveho-mistrovstvi-sveta-kolik-lidi-chodi-na-stadion-a-kolik-jich-sedi-doma/