Mobilář.cz » SmartMania.cz » One UI 6.1.1 dorazí i na starší smartphony. Jaké novinky přináší a které telefony se jej dočkají?

One UI 6.1.1 dorazí i na starší smartphony. Jaké novinky přináší a které telefony se jej dočkají?

Samsung s novými skládačkami představil i nové prostředí One UI 6.1.1 Jeho novinky by se měly dříve či později podívat i na vybrané telefony a tablety z let minulých Většina dorazí vlajkové modely představené po roce 2022, část bude exkluzivní pouze na vybraných zařízeních Samsung v minulém týdnu představil šestou generaci ohebných smartphonů Galaxy Z Fold a Z Flip. Oba telefony se dočkaly několika mezigeneračních hardwarových vylepšení, došlo i na drobné softwarové novinky. Ty jsou zakomponované do nové verze prostředí One UI 6.1.1, která přistane i na několika starších smartphonech korejské značky. Jaké novinky to jsou, a které telefony se jich dočkají? Přečtěte si celý článek One UI 6.1.1 dorazí i na starší smartphony. Jaké novinky přináší a které telefony se jej dočkají?

Importováno: 15. Července 2024 (20:15), SmartMania.cz SmartMania.cz

Trvalý odkaz: https://smartmania.cz/one-ui-6-1-1-dorazi-i-na-starsi-smartphony-jake-novinky-prinasi-a-ktere-telefony-se-jej-dockaji/